Op zoek naar huis te koop renoveren?

huis te koop renoveren
Vrijstaande te renoveren woning Patrimmonium.
03 435 68 48 info@patrimmonium.be. Hoe wij werken. Formules met resultaat. Vrijstaande te renoveren woning. Oostmalsesteenweg 62, 2520 Ranst, Belgiƫ. Vrijstaande te renoveren woning. Deel deze pagina op Facebook 0. Deel deze pagina op LinkedIn 1. 03 435 68 48.
Te Koop Immo Vercammen.
Design en broncode Omnicasa. Huis te koop Putte. Huis te koop Bonheiden. Huis te koop Duffel. Huis te koop Heist-op-den-Berg. Huis te koop Keerbergen. Huis te koop Lier. Huis te koop Mechelen. Huis te koop Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Huis te koop Sint-Katelijne-Waver.
Tweede huis kopen, opknappen en verkopen: Hoe de winst maximaliseren? Wereldwijd Leven. Pen.
Tip: Kies bij voorkeur een inspecteur die ervaring heeft met de specifieke investeringsmarkt alsook met het type huis of appartement dat u overweegt te kopen. Huis verkopen: Wat hou ik over? Stel u wenst vastgoed te kopen om het te renoveren en vervolgens te verkopen met winst.
Top Vastgoed Gent, Woning Te renoveren woning, omgeving Stropstraat.
Handel / kmo. Uw eigendom verkopen. Uw eigendom verkopen. Hou me op de hoogte. Evergemsesteenweg 44a, 9032 Wondelgem. 32 9 273 63 73. Te renoveren woning, omgeving Stropstraat. Lentestraat 72, 9000 Gent. Bekijk op kaart. 144m 2 woonopp. 87m 2 grondopp.
Aanbod Immo Van Sande.
Hier vindt u een overzicht van de panden die te koop zijn. Wenst u de panden te zien die te huur zijn? Klik hier voor panden te huur. PERCEEL BOUWGROND VOOR GESLOTEN BEBOUWING. LOT BOUWGROND VOOR HALF OPEN BEBOUWING. PRACHTIG GERENOVEERDE HOB IN DE PAREL AAN DE DENDER. 175 m 3. CHARMANTE STARTERSWONING/INVESTERING MET IMMENSE TUIN. 130 m 2. CHARMANT WERKMANSHUISJE NABIJ STADSPARK. 50 m 2. TE RENOVEREN RW IN VOLLE CENTRUM - MOGELIJKHEID TOT 4 SLAAPKAMERS. 90 m 4. BOUWGROND NABIJ VOLLE CENTRUM RING VAN AALST. RUIME TE RENOVEREN RW IN VOLLE CENTRUM - TAL VAN MOGELIJKHEDEN OOK PROFESSIONEEL. 70 m 4. UITERST RUSTIG GELEGEN PERCEEL BOUWGROND VOOR GESLOTEN BEBOUWING. LUCRATIEVE INVESTERING, HANDELSPAND FLAT IN VOLLE CENTRUM. SUPPER GEZELLIGE WOONST IN VOLLE CENTRUM. 70 m 3. KNUSSE RIJW MET 3 SLAAPKAMERS EN STADSTUINTJE. 93 m 3. OPBRENGST EIGENDOM - 3 EENHEDEN - 10 OPBRENGST. 20 m 4. PERCEEL BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING. GEZELLIG RUIM APP MET 2 SLPKMRS - GROOT TERRAS.
Uniek gelegen te renoveren woning met 2 slpks op 9.450 m in natuurgebied! Verlinden Vastgoed.
Uniek gelegen te renoveren woning met 2 slpks op 9.450 m in natuurgebied! Deel met een vriend. Roerdompstraat 2, 2250 Olen. Unieke ligging: landelijk, afgelegen en uiterst rustig gelegen in een doodlopende straat aan de toegang van Natuurreservaat Het" Olens broek.
Pagina 1 Te koop LTC Vastgoedadvies.
Uw thuis LTC Vastgoedadvies" / onze passie. Bel ons nu op 016 82 59 56. Vind uw woning! Te koop Te huur. of kies op kaart. Toon de 103 resultaten. Sorteer op Nieuwste. Woning 385 000 Pittoreske HOB met mooie tuin te Wilsele.
Kopen en renoveren Onesto.
Kort na het tekenen van de aktes voor de aankoop en de lening voor het huis, bezorgde ik Onesto mijn offertes voor de verbouwingen. Enkele dagen later stond David zoals beloofd op de werf. Samen baanden we ons een weg tussen het puin en het stof. De afbraakwerken brachten meteen enkele extra pijnpunten naar boven waardoor ik meer in de richting van een totaalrenovatie begon te denken. Dat vond David meteen een goed idee. Ik kon blijkbaar beroep doen op de Vlaamse Energielening en misschien ook wel op een aanvullende lening van de provincie. Bovendien kan je voor grondige renovaties ook nog premies krijgen, vertelde David. Ideaal om de afwerking mee te betalen. Ik zette me opnieuw aan de tekentafel en startte een nieuw rondje offertes inzamelen. Zo kwam ik tot een gedetailleerd renovatieplan met bijhorende budgetten en offertes. Onesto ging er meteen mee aan de slag. Nauwelijks 4 weken later was alles goedgekeurd en stond David terug op de werf. Deze keer met de definitieve documenten voor de lening om te renoveren onder zijn arm.
VERKOCHT! Grote te renoveren woning met magazijn te koop.
Hou me op de hoogte. Grote te renoveren woning met magazijn te koop 4339510. Bekijk foto's' Bekijk op Google Maps. Robert Rinskopflaan 33, 9050 Gentbrugge. Op een toplocatie in het gegeerde Gentbrugge vindt men deze grote, te renoveren burgerwoning met magazijn terug. De indeling gaat als volgt; via de voordeur hebben we enerzijds rechtstreeks toegang tot de achterliggende koer met magazijn, anderzijds geeft de inkom ook uit op de bureau met daarnaast de trappenhal en een ruime leefruimte.

Contacteer ons