Resultaten voor schilderwerken

schilderwerken
Hoofdpagina.
vloerbekleding, tapijten en gordijnen. Ook kleine veranderingswerken zijn mogelijk. Wanneer u samenwerkt met Schilderwerken Dekkers, heeft u een absolute zekerheid waar het kwaliteit betreft. Schilderwerken Dekkers bvba - Looiweg 133 - 2310 Rijkevorsel, België - Tel. 32 475/45.75.02 - SchilderwerkenDekkers@skynet.be.
Para Schilderwerken.
Perfex schilderwerken Brugge 0493 50 46 87.
DIENSTEN Menu schakelen. WELKOM BIJ PERFEX SCHILDERWERKEN BRUGGE. Perfex schilderwerken Brugge is ontstaan uit passie voor het schildersvak en werd opgericht in 2019 door Carlo Lambregts. Carlo begon in 1999 als schilder decorateur en is ondertussen uit gegroeid tot één van de meest ervaren fijnschilders.
Home Tony Baert Schilderwerk en interieurdecoratie.
door de jaren heen hebben we technieken en oplossingen gecreëerd om je woning of je kantoor het unieke karakter te geven dat het verdient. Net zoals je zelf uniek bent. Ben je op zoek naar een speciale schilder of stuctecniek?
Home - Verbo Schilderwerken Mol.
Zoekt u een schilder, een oplossing voor uw buitengevels of wenst u uw binnenmuren op te frissen? Verbo Schilder- en Decoratiewerken, gelegen in Mol, is gespecialiseerd in de vakkundige afwerking van uw binnenmuren en de wanden van uw woning. Daarnaast bieden we ook verschillende decoratietechnieken waarmee u uw interieur een nieuw look kunt geven.
Schilderwerken Christophe Delande.
0479 602 581. CTA Title Contacteer ons! Schilderwerken Delande Christophe. Bent u op zoek naar een professionele schilder? Wilt u uw huis, appartement en/of bedrijf tot in de puntjes afgewerkt zien? Doe dan beroep op Schilderwerken Delande Christophe! Schilderwerken Delande Christophe is een gediplomeerd schilder die steeds met kwaliteitsproducten en volgens de regels van de kunst werkt.
Van Gompel NV.
Alle schilderwerken van gevels. Binnen- en buitenschrijnwerk. Kaleien van gevels Lees meer. Oude Italiaanse technieken. Schilderklaar maken van gyprocwanden en -plafonds vóór effectieve schilderwerken. Stralen, metalliseren en lakken van oud smeedwerk. Zandstralen van trappen en deuren, schilderen met krasvaste coatings.
Schilderwerken in Putte Schilderwerken Kassi.
Laat ons u helpen om van uw huis een thuis te maken. Bij Schilderwerken Kassi zijn we trots op onze interieurschilderdienst. Nauwgezetheid tot in de kleinste details en een persoonlijke trots op het eindresultaat is ons handelsmerk. O n z e D i e n s t e n. Wij zijn in staat om zowel moderne als traditionele technieken toe te passen voor al uw binnen schilderwerk. Wij houden rekening met: kwaliteit van afwerking, duurzaamheid, prijs, veiligheid en het milieu. Behang aanbrengen en behang verwijderen gebeurt met vakmanschap door onze schilders.
Home NC schilderwerken.
Kies voor NC schilderwerken en laat uzelf verrassen. Schilders Niels en Charlotte. N C schilderwerken een gediplomeerd en zeer gemotiveerd team bestaande uit man en vrouw. Pluspunt is dat beide patrons steeds aanwezig zijn. U kan bij ons terecht voor schilderen en behangen van uw muren en plafonds, schilderen/ vernissen / beitsen van ramen en deuren, kleuren van eiken kasten en ander meubilair, uitplamuren van gyprocwanden en plafonds.

Contacteer ons