Meer resultaten voor woning

woning
Evere Een sociale woning aanvragen.
Een sociale woning aanvragen. Om in aanmerking te komen voor een sociale woning, moet u aan een reeks criteria voldoen. Om uw dossier samen te stellen, kunt u de hulp inroepen van een maatschappelijk werker bij de sociale huisvestingsmaatschappij of de dienst Sociale actie.
Woonverzekering: alles voor je woning of appartement Allianz.
Voor eigenaars, huurders en verhuurders van woningen of appartementen. Als je partner of jij zelf overlijdt vóór het einde van je lening, dan betaalt de verzekeraar een gedeelte van de resterende leninglast terug. Leningen Hypothecair krediet. Aankopen, bouwen of verbouwen van je woning?
sociale woning kopen Woonwinkel Zennevallei.
Als je een sociale woning wilt kopen, moet je ingeschreven zijn in het register in de gemeente waar je wil wonen. Dat is een lijst waar iedereen opstaat die graag een woning wilt kopen. Hiervoor kan u contact opnemen met de sociale huisvestingsmaatschappij.: Sociale woning kopen.
Explosieven gevonden in woning bij 'geradicaliseerde' man di. Binnenland - Het Nieuwsblad.
Hij is aangehouden op verdenking van deelname aan de activiteiten van een terroristische organisatie en een aantal inbreuken op de wapenwet, zegt parketwoordvoerster Wenke Roggen. Over welke explosieven er juist in de woning gevonden werden, wil het parket niet in detail treden.
Registratierechten voor aankoop huis of appartement halveren van 6 naar 3 procent, maar meeneembaarheid verdwijnt VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. VR
Veel jonge gezinnen kopen een kleine eerste woning om die na enkele jaren te verkopen en een grotere woning aan te kopen. Tot nog toe kun je een deel van je registratierechten meenemen. Binnenkort betaal je dus opnieuw de volle pot.
Koop een sociale woning via Vivendo Vivendo.
Klik hier om het antwoord te vinden op veelgestelde vragen FAQ rond het kopen van een sociale woning en de bijhorende lening. Bel de dienst kandidaat-kopers op 050 44 61 10, mail naar info@vivendo.be dit kan ook onderaan deze pagina of kom langs op ons kantoor in de Magdalenastraat te Sint-Andries.
Ik verkoop mijn woning. Kan ik de koper btw aanrekenen?
We verduidelijken met een voorbeeld.: Aankoop van een woning door een verkoper aan 100.000 euro waarde gebouw, betaalde btw 21.000 euro btw bedraagt immers 21. Totaal betaald bedrag op de aankoop 121.000 euro. Verkoop van deze woning onder btw aan 150.000 euro waarde gebouw, te betalen btw door de koper bedraagt 31.500 euro. Totaal bedrag voor de verkoop 181.500 euro. Gevolg: De verkoper recupereert de btw die hij betaalde bij de aankoop: 21.000 euro. Het verschil van 10.500 euro moet worden doorgestort aan de btw-administratie. De verkoper realiseert een winst van 50.000 euro. Indien deze verkoop niet onder het stelsel van btw zou plaatsvinden, maar onder het stelsel van 10 procent registratierechten, dient de verkoper zijn vraagprijs met 21.000 euro te verhogen om dezelfde winst te maken. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stel ze gerust, geheel vrijblijvend aan onze vastgoedspecialisten via ons contactformulier. Expert in vastgoed. erkend makelaar sinds 1993. groot netwerk in vastgoedsector. Sterk in marketing. vernieuwende commerciële acties. heel ruim klantenbestand. Klant staat centraal. gratis advies op maat. 15 professionals tot uw dienst. Meest recente panden. Huis Te koop.
ik wil huren De ideale woning.
De keuze voor de andere gemeenten blijft wel onverminderd gelden. aan welke voorwaarden moet je voldoen? met welke voorrangsregels houdt men rekening? toewijzing van een woning. woningen van de Ideale Woning. raad van bestuur. Tips and tricks. ik huur nog niet.
Verlaagd tarief in het verkooprecht voor de aankoop van de enige eigen woning Vlaanderen.be.
U bevindt zich op: Verlaagd tarief in het verkooprecht voor de aankoop van de enige eigen woning. Het verkooprecht bij de aankoop van de enige eigen woning. Verlaagd tarief in het verkooprecht voor de aankoop van de enige eigen woning.

Contacteer ons