Resultaten voor terugbetaald

terugbetaald
leningen
Migrainemiddel Aimovig terugbetaald vanaf 1 juni Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Migrainemiddel Aimovig terugbetaald vanaf 1 juni. 05/05/2021 om 1653: Bron: BELGA Print Corrigeer. Aimovig, een duur middel tegen zware migraine, wordt vanaf 1 juni terugbetaald in ons land. Dat meldt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke Vooruit.
Terugbetaling kinesitherapie: Overzicht per ziekenfonds Vind-een-Kinesist.be.
Je behandeling start binnen de 2 maanden na het voorschrijven door je arts, of voor het verstrijken van de termijn die door de dokter uitdrukkelijk is vermeld. Er wordt 1 behandeling per dag terugbetaald, behalve in uitzonderlijke situaties. Voor een kinesitherapie sessie van 30 minuten bij de kinesist: heb je het standaardtarief van 2226, betaald?
Je tickets terugbetaald Bokrijk.
Je tickets terugbetaald. Je tickets terugbetaald. Bestel een abonnement en krijg je tickets terugbetaald. Heel erg genoten van je bezoek aan het Openluchtmuseum en zin in meer? Bestel dan binnen de 7 kalenderdagen je Bokrijkabonnement en krijg je dagtickets terugbetaald.
Lymfoedeem: welke kosten worden terugbetaald?
Valt jouw vorm van lymfoedeem in deze categorie, dan heb je recht op 60 kinesessies per jaar die tegen het beste tarief worden terugbetaald geldig vanaf de eerste sessie tot 31 december van het tweede jaar dat volgt op het jaar van de eerste sessie.
Gezondheid Terugbetaling van medicatie Burger.
Wanneer je het slachtoffer van een arbeidsongeval wordt, komt de verzekeringsmaatschappij van je werkgever, of het Federaal agentschap voor beroepsrisicos Fedris in geval van een ongeval voor 1988, tussen in je onkosten. De medische zorgen na het ongeval worden volgens het RIZIV-tarief terugbetaald.
De geneeskundige verstrekkingen die uw ziekenfonds terugbetaalt RIZIV.
Als u recht hebt op de verhoogde tegemoetkoming, dan betaalt u een lager persoonlijk aandeel. Via de databank Nomensoft vindt u het bedrag van de terugbetaling voor wie onder de verhoogde tegemoetkoming valt en ook voor wie er niet onder valt.
Meer terugbetaald krijgen voor osteopathie? Dat kan!
De terugbetaling is ongeveer 10 per consultatie, met een minimum van vijf en een maximum van tien consultaties per kalenderjaar. Het bedrag en aantal tussenkomsten kan wat verschillen per ziekenfonds. Sinds kort zijn er een aantal ziekenfondsen waarbij je NOG meer terugbetaald krijgt.
Word 50% terugbetaald op je NAT BEER ontbijtgranen be.
Action NAT Ourson. Word 50% terugbetaald op je NAT BEER ontbijtgranen. NAT BEER, dat zijn bere-lekkere ontbijtgranen waar jullie kinderen dol op zullen zijn! NAT BEER is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediƫnten, volkorengranen en een heerlijk recept dat simpelweg gezoet is met honing en chocolade.
Terugbetaald.
Zoeken met spraak Zoeken. De uitkeringen van de NOW Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid zijn gebaseerd op het verwachte omzetverlies. Het is dus mogelijk dat de uitgekeerde NOW-subsidies te hoog zijn en dat bedrijven later een gedeelte moeten terugbetalen. Terug naar artikel.

Contacteer ons