Op zoek naar terugbetaald?

terugbetaald
terugbetaald Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Synoniemen Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Turks Chinees. Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend." Suggesties: worden terugbetaald wordt terugbetaald.
Hoe kan je een deel van de bijzondere accijnzen op diesel terugbetaald krijgen? UNIZO.
Hoe kan je een deel van de bijzondere accijnzen op diesel terugbetaald krijgen? Voor voertuigen met een MTM vanaf 75, ton bestaat er in België het systeem van professionele diesel. Dit wil zeggen dat je voor die voertuigen een deel van de bijzondere accijns terugbetaald kan krijgen.
Wordt vervoer met de ziekenwagen terugbetaald? DKV.
Wordt vervoer met de ziekenwagen terugbetaald? Vervoer met de ziekenwagen in België wordt terugbetaald indien je een hospitalisatieverzekering hebt afgesloten en indien dit vervoer plaatsvond op de dag van je hospitalisatie of bij het verlaten van het ziekenhuis, of bij transfers tussen ziekenhuizen.
Psychotherapie CM.
volwassene geeft geen recht op kinderbijslag. De therapeut sloot een overeenkomst af met CM. Je vindt deze therapeuten in deze lijst. De therapie gebeurt na verwijzing door een arts, een centrum voor geestelijke gezondheidszorg, een centrum voor leerlingenbegeleiding CLB, een dienst Maatschappelijk Werk, een sociale dienst studentenvoorzieningen, een klinisch psycholoog, een klinisch orthopedagoog, een centrum algemeen welzijnswerk CAW of een ziekenhuisafdeling of dienst. Het gaat om de behandeling of begeleiding van psychische stoornissen en psychiatrische aandoeningen. De tegemoetkoming geldt niet voor zittingen.: die worden terugbetaald door de ziekteverzekering.;
Bedrijven kunnen sneltests terugbetaald krijgen De Tijd.
Vanaf twee positieve gevallen op de werkvloer mogen bedrijven alle werknemers met een laag risico op besmetting screenen op het coronavirus met een sneltest. Die wordt ook terugbetaald. De overheid verruimt het inzetten van sneltests in de strijd tegen het coronavirus.
Welke kosten worden terugbetaald onder het ambulante plan? Vanbreda Health.
Vanbreda Multisite Platform Vanbreda Health Faq Welke kosten worden terugbetaald onder het ambulante plan? Welke kosten worden terugbetaald onder het ambulante plan? Een ambulant plan voorziet in de terugbetaling van bepaalde ambulante medische kosten die niet vallen binnen de pré-postperiode van een opname, of onder een dossier ernstige ziekte.
FAQ Biljetten, abos, MoBIB Omruiling/terugbetaling NMBS.
Ze kunnen wel terugbetaald worden onder bepaalde voorwaarden. Volledig ongebruikte tickets net als de 10-rittenkaart of de kaart met 10 klasverhogingen kunnen integraal terugbetaald worden aan het loket.: tot de dag vóór de startdatum van de geldigheidsperiode, als je het op voorhand hebt gekocht.
Ik ben de slimste.
Pur Natur bio roomijs met yoghurt 100% terugbetaald op uw EuroMatch-kaart 09/02/2021. Tussen 03/02/2021 en 09/02/2021 wordt de Pur Natur bio roomijs met yoghurt 100% terugbetaald op. 100% terugbetaald 2 februari, 2021 0. Blistex lippenbalsem 100% terugbetaald met myShopi 2000 eerste aanvragen.
Welke door corona ongebruikte tickets en abonnementen krijg je terugbetaald? Wij duiken in de ingewikkelde compensatieregelingen Mijn Gids: Consument hln.be. Weer. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. M
Welke door corona ongebruikte tickets en abonnementen krijg je terugbetaald? Wij duiken in de ingewikkelde compensatieregelingen. Bus en treinabonnementen, kaartjes voor de bioscoop of een pretpark, tot zelfs bedrijfswagens: we gebruikten ze het voorbije coronajaar amper of zelfs helemaal niet, terwijl we daar meestal wel al voor betaald hadden.

Contacteer ons