Meer resultaten voor terugbetaald

terugbetaald
Weesgeneesmiddelen - RIZIV.
De zogenaamde 'weesgeneesmiddelen' zijn bestemd voor zeldzame ziektes. De meeste ervan zijn al terugbetaald door de ziekteverzekering verzekering voor geneeskundige verzorging, het merendeel is zelfs al volledig terugbetaald. Gezien hun prijs enerzijds en de vaak geringe kennis over deze ziektes anderzijds, is de financiële tegemoetkoming vanuit de solidariteit vaak gebonden aan bepaalde voorwaarden.
Hoeveel krijg je terugbetaald bij je specialist? OZ.
Hoeveel krijg je terugbetaald bij je specialist? Graag geven wij een oplijsting van de bedragen van de meest voorkomende verstrekkingen bij de verschillende zorgverleners. De opgenomen bedragen zijn van toepassing vanaf 1/1/2021. De honoraria gelden voor artsen die geconventioneerd zijn; zij hebben zich akkoord verklaard met de ziekenfondsen om de tarieven te respecteren.
Vergoeding van medische kosten Federaal agentschap voor beroepsrisico's.'
Als uw huisarts u € 24,48, aanrekent, wordt u volledig terugbetaald. Als uw huisarts u € 30 aanrekent, krijgt u € 24,48, terugbetaald en moet u zelf € 5,52, betalen. Medische kosten waarvoor geen ziekteverzekeringstarief is gekend, worden volledig terugbetaald voor zover die kosten redelijk zijn in vergelijking met een gelijkaardige zorgverlening waarvoor wel een ziekteverzekeringstarief is bepaald.
Peperduur geneesmiddel dat bekend werd dankzij Pia binnenkort terugbetaald ATV.
Nieuws 08/10/2021 1830.: Peperduur geneesmiddel dat bekend werd dankzij Pia binnenkort terugbetaald. Baby Pia Pia. Embed deze video. Het geneesmiddel Zolgensma wordt vanaf 1 december terugbetaald. Dat wordt gebruikt tegen de dodelijke spierziekte SMA. Den Akker en het Tsjokkerspad: trage wegen krijgen officiële naam in Malle.
Ik moet toeslag terugbetalen.
Ik moet toeslag terugbetalen. Als u te veel toeslag hebt gekregen, krijgt u een brief waarin staat hoeveel u moet terugbetalen. Waarom moet ik terugbetalen? U moet toeslag terugbetalen omdat u te veel voorschot hebt ontvangen. Bijvoorbeeld als na een wijziging uw jaarbedrag lager wordt.
De geneeskundige verstrekkingen die uw ziekenfonds terugbetaalt RIZIV.
Als u recht hebt op de verhoogde tegemoetkoming, dan betaalt u een lager persoonlijk aandeel. Via de databank Nomensoft vindt u het bedrag van de terugbetaling voor wie onder de verhoogde tegemoetkoming valt en ook voor wie er niet onder valt.
Medicijn Zolgensma, dat bekend werd door baby Pia, vanaf december terugbetaald De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
Medicijn Zolgensma, dat bekend werd door baby Pia, vanaf december terugbetaald. Archiefbeeld: baby Pia en haar ouders Ellen en Tim en broer Brik in 2019. Beeld Illias Teirlinck. De behandeling met het peperdure medicijn Zolgensma, dat twee jaar geleden bekend werd door baby Pia, wordt vanaf december terugbetaald.
Dagtickets terugbetaald ZOO Antwerpen.
bedrag van de terugbetaling is de prijs van het abonnement. Het max aantal terugbetaalde tickets, is gelijk aan het aantal personen op uw abonnement. Enkel de tickets van personen die in het abonnement opgenomen worden, kunnen in mindering gebracht worden.
Terugbetaald.
Zoeken met spraak Zoeken. De uitkeringen van de NOW Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid zijn gebaseerd op het verwachte omzetverlies. Het is dus mogelijk dat de uitgekeerde NOW-subsidies te hoog zijn en dat bedrijven later een gedeelte moeten terugbetalen. Terug naar artikel.

Contacteer ons