Resultaten voor te renoveren huis te koop

te renoveren huis te koop
Te koop in Torhout: Te renoveren woning met garage Immo Stijn.
Te renoveren woning met garage. Te renoveren woning met garage. Deel dit pand. Op een boogscheut van het kasteel d'Aertrycke' vinden we deze te renoveren woning terug. Binnenkomen doen we via de inkomhal, vanwaar je naar de woonkamer, de eerste verdieping en de keuken kan gaan.
Vastgoed Brunet Te renoveren huis met uitzonderlijke tuin.
/ Te renoveren huis met uitzonderlijke tuin. Prijs op aanvraag. Te renoveren huis met uitzonderlijke tuin Verkocht. André Geryllaan 12, 8670 Oostduinkerke Open kaart. 2875, m 2. 250 m 2. Prijs op aanvraag. KOKSIJDE 5 AFD/OOSTDUINKERKE 1 sectie B215A woonhuis deel KOKSIJDE 5 AFD/OOSTDUINKERKE 1 B214R weide.
Een te renoveren woning de moeite waard? Hustings Bouwgroep.
Maar de wereld is veranderd. Vandaag staan er enorm veel bestaande woningen te koop die nog wat werk vragen, die je met andere woorden helemaal naar eigen hand kunt renoveren. Maar hoe onderscheid je een woning met mogelijkheden van een krot dat klaar is voor de sloop?
Reds Te renoveren woning te koop op een perceel van ca. 769 m. Shape. Shape.
Te renoveren woning te koop op een perceel van ca. Herentalsesteenweg 89, 2275 Lille Open kaart. 76900, m 2. 190 m 2. Nabij het centrum van Poederlee bevindt zich dit mooie en goed georiënteerde perceel met een te renoveren of af te breken woning van ca.
Te koop: Te renoveren woning te Bissegem Bissegem 8501 Vastgoedkantoor Devriese.
Te renoveren woning te Bissegem. Vraagprijs: 105 000 Bissegem. Te renoveren starterswoning met mooi stukje tuin, vlakbij het centrum van Bissegem en tevens een vlotte bereikbaarheid. Ruime leefruimte vooraan met daarachter de badkamer, keuken, berging en kelderberging. De bovenverdieping telt 3 volwaardige slaapkamers.
Te koop, ruime volledig te renoveren woning op gunstige ligging te Haaltert! - Immo Nobels.
Te koop, ruime volledig te renoveren woning op gunstige ligging te Haaltert! - Bekijk alle foto's' en de volledige tekst via www.nobels.be onder referentienummer 2499676-. Deze volledig te renoveren KARAKTERVOLLE WONING met voormalige handelszaak en achterliggende WERKPLAATS is de ideale investering voor wie op zoek is naar een MULTIFUNCTIONEEL PAND!
Tomas en Arne toveren oud vrachtschip om tot unieke vakantiewoning: Met een waterpas ben je hier niets MijnGids hln.be. Weer. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Volledig scherm. Vol
De aankoopprijs van een boot is laag, maar de uiteindelijke kost om het geheel op de juiste manier te renoveren, ligt hoger dan bij een conventionele woning met dezelfde oppervlakte. Dat komt vooral omdat er veel meer aandachtspunten zijn dan bij een woning.
Te renoveren woning met 3 tot 4 slpks, garage en tuin te koop te RIEMST 3770 Vastgoed Chase.
Meer informatie aanvragen Bezoek aanvragen Volg dit pand Deel dit pand Print. RIEMST RUIME, TE RENOVEREN WONING MET DRIE TOT VIER SLAAPKAMERS, GARAGE EN GROTE TUIN OP EEN TOTALE GRONDOPPERVLAKTE VAN 535m EPC 986 kWh/m. Indeling als volgt: Kelderniveau: garage met verhoog berging wijnkelder.
Renoveren hoeve oost vlaanderen Biens immobiliers à Oost-Vlaanderen Mitula Immo.
De hoeve bood een plaats voor een uniek tof woonconcept: een woonerf met 4 luxueuze privatieve. Annonces similaires en relation avec votre recherche renoveren" hoeve oost vlaanderen." Woning Met Garage In Het Centrum Van Berchem Kluisbergen Te" Koop, Totaal Te Renoveren Woning Met Garage In Het Centrum Van Berchem K.

Contacteer ons