Resultaten voor huis

huis
Huis van Welzijn.
Je kan nu ook naast de vrije openingsmomenten een afspraak maken voor een 1e gesprek. Neem contact op met het Huis van Welzijn: telefonisch op het nummer 056/735.190 of via een mail naar onthaal@welzijnharelbeke.be. Huis van Welzijn helpt jou in corona tijd.
Huis Windels.
Blijf op de hoogte. MENU Huis Windels. Welkom bij Huis Windels speciaalzaak voor rookwaren en spirits sinds 1875. Tastings en activiteiten. Wij organiseren twee tot drie tastings per maand. Achter onze winkelruimte hebben we hiervoor een gezellig atelier met ruimte voor maximum dertig personen.
Wooncentrum Huis 82 Intesa.
Wooncentrum Huis 82. Zestien volwassenen met een mentale beperking leven in huis 82 samen onder één dak. Geborgenheid en huiselijkheid, dat zijn de trefwoorden binnen de muren van dit huis. De bewoners kunnen terugvallen op bijkomende zorgverlening, zodat zij zich perfect kunnen inpassen in de omgeving.
Huis van het kind - Bilzen.
Wat zoek je? Huis van het kind. Huis van het kind. Het Huis van het Kind is een netwerkorganisatie met heel wat deelwerkingen en projecten, maar ook een plek in de stad waar je voor een aantal diensten naartoe kan.
Huis van het Kind Beersel - Gemeente Beersel.
Het Huis van het kind is een samenwerkingsverband tussen alle actoren die met het kind in Beersel te maken hebben en ouders ondersteunen in hun opvoedingstaak. Samen met de verschillende gemeentediensten en lokale organisaties gaat Huis van het Kind aan de slag.
Huis van het Kind Stad Aarschot.
Huis van het Kind. Huis van het Kind is een samenwerking tussen verschillende organisaties die zich inzetten voor toekomstige gezinnen, jongeren, kinderen en de allerkleinste inwoners in onze stad. Heb jij een vraag over je baby, peuter, kleuter, lagere schoolkind of jongere?
Huis 30 stad Diest Stad Diest.
Niet gevonden wat je zocht? Zoek naar onthaal-huis-30" in de uit-kalender. Onthaal Huis 30. Onthaal Huis 30. Onthaal Huis 30. 013 35 77 00. za zo ma di wo do vr. Grote Markt, 3290 Diest. 013 31 21 21. Meer nieuws van Diest?
Huizen te koop immo proxio.
Huis te koop in Zele. Dijkstraat 108, Zele, ref. 3130229, Woning met 3 slaapkamers. Unieke ligging langs km lange wandel en fietsroutes. Volledig vernieuwd in 2019, nieuw domotica systeem, sauna infrarood sauna zoutverneveling teg. Nieuw 9 dagen. Huis te koop in Desselgem.
Huizen, gronden, appartementen te koop Living Stone.
Aanbod te koop. Leuven Kesseldallaan 76 bus 0303. Voeg toe aan favorieten. Geraardsbergen Smeerebbestraat 28. Voeg toe aan favorieten. Geraardsbergen Smeerebbestraat 28. Voeg toe aan favorieten. App.complex gemengd gebruik. Mechelen Sint-Katelijnestraat 101. Voeg toe aan favorieten. Haasrode Blandenstraat 44. Voeg toe aan favorieten.

Contacteer ons