Meer resultaten voor prijs

prijs
De echte prijs van goedkoop: als het u bijna niks kost, betaalt iemand anders wellicht het gelag De Morgen. Deel dit artikel.
Een aantal stoelen wordt aangeboden aan een juist aantal klanten tegen de beste prijs. Het principe is inmiddels ook gemeengoed in de hotelbranche. Ook daar kan je last minute een kamer of BB boeken die in prijs grondig verschilt van de gangbare prijs.
brandstof
Gratis woordenboek Van Dale.
prijs de; m; meervoud: prijzen 1 het voor een goed of dienst te betalen geldbedrag: iets op prijs stellen, prijs op iets stellen waarderen; tot elke prijs beslist, in elk geval 2 beloning voor een bijzondere prestatie in een wedstrijd, spel enz.
curcudyn
Prijs 21 definities Encyclo.
winnen Een prijs is datgene wat iemand krijgt: Ook mengvormen bestaan. Een prijs kan bestaan uit: Hoewel het bij een koninklijke onderscheiding ook om een bijzondere prestatie gaat, wordt dit gewoonlijk geen prijs genoemd. Nederland Er is in Nederland een kansspelbelasting.
molenaar douchecabines prijs
Plak de juiste prijs op je product en dienst Xerius.
Heel wat starters hebben het moeilijk met deze vragen. Wij, Belgen praten al niet graag over geld, laat staan dat we onze prijs zonder blikken of blozen op tafel durven leggen. Zet een hogere prijs. Hoger, lager was ooit een gemoedelijk televisieprogramma.
prijs terrasoverkapping
Prijs van Strijdlust, mascotte en Safety" Totems" in E3 Harelbeke E3 Harelbeke sporza. Artboard 1. Artboard 1.
De Prijs van de Strijdlust en een mascotte moeten de wedstrijd opfleuren, terwijl de Safety" Totems" als extra beveiliging voor de renners worden ingevoerd. Tijdens de persvoorstelling kwam de organisatie niet enkel naar buiten met een opvallende banner, ze deelde ook de laatste wildcards uit.
prijs tuinhuis
Prijs Mercedes-Benz AutoGids.
Je bent hier.: Prijs en packs nieuwe wagens /. Neem deel aan onze enquête naar het aankoopgedrag van de automobilist. Prijzen en packs. Inhoud filteren op categorie, merk en model. Mercedes-Benz Prijzen en packs. Terug naar de lijst van merken Bekijk de promoties van Mercedes-Benz.
tafelgoochelaar prijs
Vochtbestrijding prijs van verschillende technieken Murenvochtig.be.
Voor het ventilatiesysteem B natuurlijke afvoer en mechanische toevoer en het ventilatiesysteem C natuurlijke luchttoevoer en mechanische luchtafvoer betaal je zon 1.500. Het type D is wat duurder, dit systeem staat in voor mechanische luchtafvoer én aanvoer. Hiervoor moet je rekenen op een kostprijs van 3.000 à 6.000. Deze prijzen zijn exclusief installatiekosten. Ontvang gratis prijzen op maat voor ventilatie. Vocht in kelder. Vochtige kelders moeten zo snel mogelijk gedicht worden. Veel gebruikte technieken zijn kelderdrainage of het bekuipen van de kelder. Het waterdicht maken van een kelder is een oplossing voor vochtige keldermuren die veroorzaakt worden door opstijgend grondwater. De vochtbestrijding prijs van een kelderdichting kost tussen de 4.000 en 10.000.
prijs aankoopmakelaar
Prijs individuele bemetering Farys.
Werken Minder hinder. Home Klantenloket Prijzen en tarieven Meer prijzen en tarieven Prijs individuele bemetering. Prijs individuele bemetering. Bijplaatsen van 1 watermeter Excl. Groter dan DN40. Bijplaatsen van meerdere watermeters: prijs per watermeter Excl. DN20 zonder hoofdwatermeter. DN20 na hoofdwatermeter.
prijs wasmachine
Prijs Teamleader.
Zet een offerte makkelijk om in een factuur, stel ze op in je huisstijl voor een professionele uitstraling en laat klanten moeiteloos online betalen. Creëer en beheer al je producten en diensten zodat je snel offertes en facturen maakt zonder telkens alle productlijnen opnieuw in te voeren.
rijlessen prijs

Contacteer ons