Resultaten voor renovatie woning te koop

renovatie woning te koop
Huis te koop in Antwerpen. 339 huizen nu op Immovlan.
Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Herenhuis te koop. Herenhuis te koop. Huis te huur in Antwerpen. Appartement te huur in Antwerpen. Bedrijfsvastgoed te huur in Antwerpen. Garage te huur in Antwerpen. Huis te koop in Antwerpen. Appartement te koop in Antwerpen. Grond te koop in Antwerpen. Bedrijfsvastgoed te koop in Antwerpen. Garage te koop in Antwerpen. Huizen te koop. Appartementen te koop. Gronden te koop. Bedrijfsvastgoed te koop. Garages te koop. Nieuwbouw: Huizen te koop. Nieuwbouw: appartementen te koop. Huizen te huur. Appartementen te huur. Bedrijfsvastgoed te huur. Garages te huur. Immokantoren, Promotor en Notarissen index. Immovlan.be op Facebook. Immovlan.be op Twitter. Ik ga Bouwen. Roularta Media Group. Bescherming tegen oplichterij? Versie: 1.0.241.0 Server: WEB-P-04. Eigendom in opmaak. U hebt een eigendom in opmaak.
Renoveren Trovit.
Jaap.nl 30 dagen geleden. Pastoor Van De Muyssenbergstraat, 9 4513 AT Hoofdplaat. 4513 AT, Hoofdplaat, Sluis, Zeeland. Te renoveren vrijstaande woning Wie o wie knapt deze ruime vrijstaande woning op? Geheel gestript en klaar voor renovatie. Jaap.nl 30 dagen geleden.
Op welke site kan ik goedkope te koop aangeboden sloop/renovatie woningen vinden? Startpagina GoeieVraag.
Lizio 08 november 2013 2036.: Op welke site kan ik goedkope te koop aangeboden sloop/renovatie woningen vinden? Ik zoek me suf naar sites waar sloopwoningen te koop staan. Maar ik kan geen enkele vinden, ook op marktplaats is er niks.
Woning te koop in de Kempen Buyens.
Deze woning is gerenoveerd in 2017 en is buiten nog wat kleine afwerkingen instapklaar. U wil verkopen? Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u nu in. 014 23 33 33. 014 32 08 80. Woningen te koop. Appartementen te koop.
Welke renovaties zijn zinvol voordat een woning verkocht wordt? IMMOSCOOP Blog.
Immoscoop signalen verkopen huis verkopen woning te koop buren renovatie gunstige vastgoedmarkt tijd om te verkopen. Livios is dé bron voor bouwers en verbouwers in België. IMMOSCOOP is dé hotspot voor vastgoedprimeurs en is dé online-etalage met het meest recente woningaanbod uit vastgoedland.
Een te renoveren huis kopen: opknappen of slopen? AXA Bank blog.
Een bestaand huis kopen en renoveren: hoe schat u de kosten in? De totale kost van een verbouwing of renovatie is op voorhand niet altijd makkelijk in te schatten. Een woning renoveren is vaak ook heel intensief en zenuwslopend. Het duurt vaak langer dan gepland. Om u een idee te geven van wat de noodzakelijke energiebesparende renovatiewerken zullen kosten, wordt het EPC-certificaat voor bestaande woningen omgevormd. Op dat certificaat, verplicht voor bestaande woningen of appartementen die te koop of te huur worden aangeboden, staat het energieverbruik, waardoor kandidaat-huurders of kopers woningen of appartementen met elkaar kunnen vergelijken.
Te renoveren woning met garage centrum Sint-Niklaas.
De tweede verdieping is toegankelijk langs een vaste trap. Kortom, een woning met zeer potentieel maar behoeft een grondige renovatie! Contacteer snel Axel Lenaerts makelaars voor meer informatie! Axel Lenaerts makelaars Waasland. Parklaan 59 bus 1. 03 256 29 55. MA-DO 9u30 tot 13u 14u tot 18u. WO vanaf 15u30 enkel op afspraak. VRIJ 9u30 tot 13u. ZA op afspraak. Pieter De Paepe. Te renoveren woning met garage centrum Sint-Niklaas. Dit pand werd reeds verkocht. Bekijk zeker eens de andere panden die we ter beschikking hebben. Er zit vast en zeker iets voor jou tussen. Vind een pand. SINT-NIKLAAS Op zoek naar een te renoveren woning te koop in het centrum van Sint-Niklaas?
Te renoveren charmante woning te Berchem Jamar.
De woning is volledig te renoveren, maar ongetwijfeld kan dit huis omgetoverd worden tot een pareltje. Mooie facade, brede gevel, voldoende oppervlakte, en zelfs een kleine buitenruimte van 10m2. Kortom, de ideale stadswoning in wording in een leuke buurt en op een boogscheut van het station.
Top Vastgoed Gent, Woning Te renoveren woonhuis op toplocatie.
Deze te renoveren woning is gelegen op 1 km van station Gent Sint-Pieters, campus Ledeganck, UZ Gent, en de op en afritten van de E40/E17. Op het gelijkvloers treft men de leefruimte en keuken die toegang geeft tot de koer van 10m.

Contacteer ons