Meer resultaten voor huis te renoveren

huis te renoveren
renoveren
Huis te koop Immoweb.
Naar de inhoud. Vind andere panden in Antwerpen Brussel Oost-Vlaanderen Vlaams Brabant Henegouwen Luik Limburg Luxemburg Namen Waals Brabant West-Vlaanderen. Villa te koop Appartementsblok te koop Bel-etage te koop Herenhuis te koop Uitzonderlijk vastgoed te koop Boerderij te koop Bungalow te koop Chalet te koop Kasteel te koop Hoeve te koop Gebouw gemengd gebruik te koop Andere panden te koop Landhuis te koop Paviljoen te koop. Axel Springer Group. Schat mijn eigendom. Inspiratie en renovatie. De Blog lezen. Immoweb SA/NV 2021. Lees meer
Te renoveren woning met goede ligging in Zonhoven, België Te koop Vastgoed C.
We mailen je een geschikt aanbod op jouw maat. ja, hou me op de hoogte! Te koop Te huur Projecten. Makelaar verkoop Makelaar verhuur Rentmeester Schade-expert Schatter Adviseur. Ook nog dit. Over ons Vacatures Blijf op de hoogte Volg ons via en.
Te renoveren woning Patrimmonium.
Een te renoveren woning in een residentiële buurt van Lier nabij de openbare begraafplaats. inkom met vestiaire, inpandige garage, ruime leefruimte, badkamer, 2 slaapkamers, keuken en berging met toegang naar de zolder. Deze grond is ook geschikt voor nieuwbouw. de woning wordt verkocht via een bieidingprocedure.
Te renoveren woning te koop op centrale ligging in Gent.
Vind een pand. GENT Op zoek naar een te renoveren woning te koop op centrale ligging in Gent? Dan is dit pand iets voor u. De belangrijkste troeven in een notendop.: Ruime tuin en terras met gunstige oriëntatie. Goede bereikbaarheid en nabij openbaar vervoer. Multifunctionele ruimte op het gelijkvloers. Zo ziet de indeling eruit.: Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, multifunctionele ruimte voormalige werkplaats/magazijn, opbergruimte en dubbele deur die toegang geeft tot de gezellige tuin. Mogelijkheid tot inrichten van een buitenkeuken achteraan de tuin. Op de eerste verdieping vindt u de badkamer, apart toilet, woonkamer met open haard, toilet, formele eetplaats en uitgeruste keuken aansluitend op het zonnige terras.
Hoe maak je de keuze tussen renoveren of nieuwbouw? Renoffice.
Hoe maak je de keuze tussen renoveren of nieuwbouw? Je hebt je besluit genomen: je gaat een huis kopen. Wat de reden ook is trouwplannen of een huis dat te klein wordt je neemt sowieso een grote stap. Er komen op dat moment dan ook veel vragen op je af. Wat voor soort huis wil ik? Hoe ver reikt mijn budget? Maar het grootste dilemma luidt nog altijd: een nieuwbouw zetten of een bestaand huis renoveren? Om de juiste keuze te maken, ben je best goed ingelicht. Wij helpen jou graag op weg. Een huis laten bouwen. Voordelen van een huis laten bouwen. Een nieuwbouw zetten lijkt een aantrekkelijk idee. Je laat zelf een ontwerp maken of kiest er één uit de vele beschikbare alternatieven. Vaak kun je dat ook nog laten aanpassen zodat het perfect aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur. Kortom, het wordt echt jouw huis. Tot op zekere hoogte kies je zelf de materialen op basis van je budget en smaak. Zo bepaal je de look en het kwaliteitsniveau van je woning. Met een nieuwbouw ben je verzekerd van een hoge verkoopwaarde. Dat komt vooral door de nieuwere materialen van een nieuw huis.
Biddit.
Te Koop Makelaarskantoor Peter Bols.
Je hebt in dit pand niet echt het gevoel van in een appartements'blok' te zitten: er zijn slechts 3 wooneenheden het is gelegen in een rustige, nieuw aangelegde straat, op een zeer goede locatie, vlakbij winkels bakker, slager, buurtwinkel, apotheker, frituur, ziekenhuis met. ruime te moderniseren / renoveren étagewoning of handelsruimte met woonst, op toplocatie in het centrum van Beerse o.
Een te renoveren huis kopen: opknappen of slopen? AXA Bank blog.
Voor zijn eigen woning verkiest de gemiddelde Belg nog altijd nieuwbouw of toch minstens een instapklare woning. Maar uit budgettaire overwegingen en door de steeds strenger wordende bouwvereisten op het vlak van energiezuinigheid, zullen we steeds meer moeten kiezen voor een bestaande woning om ze vervolgens ingrijpend te renoveren. Voor sommige woningen baat zon ingrijpende energetische renovatie niet en dan is er maar één oplossing: slopen en opnieuw opbouwen. Wanneer kiezen voor het ene of het andere? Dit kan u alvast helpen om de juiste beslissing te nemen. Waarom een bestaande woning kopen en renoveren? Vanaf 2021 wordt een op z'n' minst gedeeltelijke renovatie verplicht wanneer u een huis koopt of erft. Voor wie niet de tijd of het budget heeft om een nieuw huis te bouwen of te kopen, kan een bestaande woning kopen en stap voor stap renoveren een interessant alternatief zijn. Deze woningen zijn vaak te vinden op goede locaties en u hebt een minder groot budget nodig voor de aankoop van de woning.
Te Koop HET IMMOHUIS.
Alle ervaring van JBK PROJECTBOUW is in dit project toegepast om te komen tot een bijzondere woonbelevi. Fase II RESIDENTIE BLOESEMPARK Gezien het succes van fase I mogen we jullie nu reeds fase II van Residentie Bloesempark. Project: Residentie Berghof. 133 161 m. Van 175.042 tot 224.336. Reeds 14% Verkocht. Residentie Berghof bestaat uit 7 woningen die geschikt zijn rond een binnenkoer. De woningen zijn gelegen in een karaktervolle vierkantshoeve. Iedere woning beschikt over 3 tot 4 slaapkamers en een ruime leefruimte met veel lichtinval. Aansluitend op de leefruimte beschik je over een ruim terras eventueel met een tuin. Residentie Berghof bestaat uit 7 woningen die geschikt zijn rond een binnenkoer. De woningen zijn gelegen in een karakt. Gunstig gelegen handelspand met woonst in het centrum van Tienen aan een gezellig plein met parkeergelegenheid. Gunstig gelegen handelspand met woonst in het centrum van Tienen aan een gezellig plein met parkeergelegenheid. Dit pand heeft een grondige renovatie nodig. De ligging is gunstig voor het uitoefenen van een kleine handelszaak met bovenliggend appartement.

Contacteer ons