Op zoek naar ggz?

ggz
GGZ Friesland, dé instelling op het gebied van geestelijke gezondheid GGZ Friesland.
GGZ College 13 Animatie Zo werkt de Wet verplichte ggz Per 1 januari 2020 gaat binnen de geestelijke gezondheidszorg de nieuwe Wet. Mensen kijken hier meer naar elkaar om dan in het Westen Hans van de Moosdijk werkte veertig jaar in de psychiatrie in Amsterdam. GGZ Friesland vindt het belangrijk om uw vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden.
GGZ GGZ Nederland. Nederland.
GGZ Nederland streeft er naar om landelijk goede afspraken te maken met overheid, politici, verzekeraars, patiëntenorganisaties en andere partners zodat lid-instellingen de ruimte krijgen doelmatige en innovatieve ggz te leveren en de kwaliteit op hoog niveau te houden. Ggz heeft een meerwaarde voor patiënten en voor de samenleving: dat draagt GGZ Nederland uit.
Werkvelden Geestelijke gezondheidszorg YouChooz.nl.
In overleg met de huisarts hebben zij besloten dat behandeling bij de GGZ nodig is. De eerste stap is vaak dat iemand naar de eerstelijns hulpverlener gaat. Dat kan een psycholoog zijn, maar ook een praktijkondersteuner GGZ van de huisartsenpraktijk.
Geestelijke gezondheidszorg - Wikipedia.
Ggz voor Langdurige Zorg en Wonen LZW. Ggz voor volwassenen met een gehoorstoornis. 'GGZ' Nederland'' is de brancheorganisatie voor de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg in Nederland. Bijna 90 van de instellingen voor ggz in Nederland is aangesloten 2 bij 'GGZ' Nederland.
GGZ Noord-Holland-Noord.
Aanmelden bij GGZ NHN. Alleen verwijzers huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via.: het Huisartsen Informatie Systeem HIS. de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website. telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN.
Basis GGZ en gespecialiseerde GGZ Geestelijke gezondheidszorg GGZ Rijksoverheid.nl.
Hij doet dat in samenwerking met een Praktijkondersteuner Huisarts POH-GGZ. Hiervoor krijgt de huisarts extra geld van de overheid. Als een POH-GGZ helpt, blijft de huisarts wel inhoudelijk verantwoordelijk voor de behandeling. Verwijzing naar basis GGZ of gespecialiseerde GGZ. De huisarts kan doorverwijzen voor hulp bij psychische problemen naar een zorgaanbieder binnen de basis GGZ of naar de gespecialiseerde GGZ. Dit is afhankelijk van de mate van de problemen. Een behandeling van lichte tot matige psychische problemen gebeurt in de basis GGZ. Een behandeling binnen de basis GGZ kan bestaan uit gesprekken met bijvoorbeeld een psycholoog of psychotherapeut.
Geestelijke gezondheidszorg GGZ Rijksoverheid.nl.
Geestelijke gezondheidszorg GGZ. Ruim 4 op de 10 Nederlanders krijgen in hun leven te maken met psychische problemen. De overheid wil dat mensen met psychische problemen passende hulp krijgen via de huisarts, basis GGZ of gespecialiseerde GGZ. Vraag en antwoord.
Geestelijke Geestelijke gezondheidszorg. gezondheidszorg.
Privacy Policy Disclaimer English summary GGZ Nederland 2020. Brieven van GGZ Nederland. Een instelling zoeken. Over GGZ Nederland. Over GGZ Nederland. Wie zijn wij. Over GGZ Nederland. Een instelling zoeken. GGZ Nederland // Ggz-Sector. Geestelijke gezondheidszorg ggz richt zich op.:
GGZ Nederland.
Arbeid en opleiding / Bekostiging / GGZ Internationaal / Kwaliteit en veiligheid / Zorg dichtbij / Zorg en recht / Forensische zorg / Jeugd-ggz / Langdurende zorg / Verslavingszorg / Innovatie Uitgelicht / Minder Regelgekte, Meer Zorg / Stichting Vergeten Slachtoffers Tweede Wereldoorlog / TOPGGz / VIPP GGZ / Stichting Leerstoel Geschiedenis van de Psychiatrie / Wachttijden.

Contacteer ons